ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εικόνα του φετινού Παλέ είναι αυτό που θέλει να βλέπει η Ευρωλίγκα!

Είναι σαφές ότι τα αποτελέσματα και η εικόνα που έχει δείξει μέχρι σήμερα ο Άρης είναι οι βασικές αιτίες που το Παλέ είναι μονίμως γεμάτο. Αν προσθέσει κανείς και την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη που δίνει όραμα όπως κανείς άλλος δεν έχει δώσει στον Άρη εδώ και δεκαετίες, τότε “δένει το γλυκό” και δημιουργείται η εικόνα που είναι ακριβώς αυτή που θέλει να βλέπει η Ευρωλίγκα!

Οι κίτρινοι και χθες, παρότι δύο ώρες πριν είχε αγώνα η ποδοσφαιρική ομάδα, έπαιξαν σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Περίπου 4.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Παλέ και στήριξαν την ομάδα, ειδικά όταν οι Ρουμάνοι γύρισαν το ματς και προηγήθηκαν.

Αυτό είναι το Αλεξάνδρειο που θα παρουσιάσει ο Νίκος Λάσκαρης στον φάκελο του Άρη όταν θα έρθει η ώρα για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο, γεμάτο παλμό, με εκπληκτική ατμόσφαιρα και παραδειγματική συμπεριφορά. Αυτή η εικόνα είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να υπάρξει και συνέχεια. Ο Άρης έχει άλλα τρία παιχνίδια στο Παλέ για τον Δ’ όμιλο και είναι αυτά με τις – θεωρητικά – καλύτερες ομάδες του ομίλου (Τραμπζονσπόρ, Ούνιξ, Μπάνβιτ) και εννοείται ότι εν πολλοίς σε αυτά θα κριθεί η πρόκριση στους ομίλους.

Το Παλέ θα είναι πάντα έτσι γεμάτο, γιατί ο κόσμος έχει πειστεί για την προσπάθεια που γίνεται εντός κι εκτός παρκέ και έχει συνειδητοποιήσει ότι με την δική του παρουσία η ομάδα αποκτά άλλη οντότητα.

To Top