Η εικόνα των πέντε της “μαύρης λίστα” στον φετινό Άρη

Πέντε παίκτες δεν θέλει στην ομάδα από εδώ και πέρα ο Λούκας Αλκαράθ. Δύο από τους πέντε δεν είχαν καθόλου συμμετοχή στο πρωτάθλημα, οι υπόλοιποι μέτρησαν λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Άρη, ίδιως οι Ψυχογιός και Γκέσιος. Το PRESSARIS παρουσιάζει την εικόνα των πέντε της “μαύρης λίστας” του Ισπανού τεχνικού.

Δημήτρης Κοτσώνης (25/1/1989)

Μετράει μόλις μία συμμετοχή στη φετινή χρονιά, στο κύπελλο, κόντρα στην Καλλιθέα, στο ντροπιαστικό 3-1 εις βάρος του Άρη. Το καλοκαίρι του είχε ζητηθεί να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά τελικά έμεινε στην ομάδα. Τώρα βρίσκεται ξανά στην ίδια θέση.

Αλέξανδρος Γιώρης (13/1/1992)

Προβιβάστηκε φέτος από την Κ20 στην πρώτη ομάδα, ήταν παρών στην προετοιμασία με τον Μάκη Κατσαβάκη, πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κανέναν επίσημο αγώνα.

Δημήτρης Ασλανίδης (16/8/1989)

Αγωνίστηκε σχεδόν στα μισά παιχνίδια του πρώτου γύρου. Μετράει επτά συμμετοχές και 264 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα, δεν έπεισε τον Λούκας Αλκαράθ ότι μπορεί να προσφέρει και θα φύγει.

Νίκος Ψυχογιός (25/2/1989)

Αγωνίστηκε στα 10 από τα 15 παιχνίδια του Άρη στο πρωτάθλημα. Είναι ο 9ος παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για τους κίτρινους, έχοντας 882 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκε κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά ούτε αυτός κάνει στον Αλκαράθ. Ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα για να καλύψει το κενό του τραυματία Ανδρέα Ηρακλή.

Γιάννης Γκέσιος (3/8/1988)

Οχτώ συμμετοχές και ένα γκολ (το νικητήριο κόντρα στη Βέροια) είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον 24χρονο επιθετικό σε 334 λεπτά συμμετοχής. Τέθηκε εκτός ομάδας επί Αλκαράθ. Υπέγραψε το καλοκαίρι στην ομάδα του Άρη διετές συμβόλαιο. Μελάνο σημείο του στον α’ γύρο οι δύο αποβολές, στη Λιβαδειά και την Κομοτηνή.

To Top