ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ειλημμένη απόφαση για τεχνικό διευθυντή, η προτεραιότητα και η αναμονή…

Ειλημμένη η απόφαση να διαφοροποιηθεί εξ΄ολοκλήρου ο τρόπος με τον οποίο θα «στελεχωθεί» φέτος το ρόστερ του Άρη.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν επί της ουσίας διενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως τον αγωνιστικό σχεδιασμό θα αναλάβει συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θα επωμιστεί το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Στη κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Παύλος Μυροφορίδης, με τον οποίο έχουν ήδη γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη. Κι αυτό γιατί, όπως προέκυψε εν μέσω αυτών των ενεργειών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, όποια κι αν είναι η διοικητική κατάσταση του συλλόγου το επόμενο διάστημα, θέλει να βρει τον κατάλληλο, για μία θέση που τα τελευταία δύο χρόνια, όσα βρίσκεται ο 38χρονος επιχειρηματίας στο «τιμόνι» της ομάδας, παραμένει «ορφανή».

Τα δύο απανωτά ραντεβού του Παύλου Μυροφορίδη με τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, αναφορικά με την ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους, δεν είχαν κάποιο απτό αποτέλεσμα, με την τελική συζήτηση να έχει μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα. Πληροφορίες από την Αθήνα, αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα της Ριζούπολης και την επόμενη σεζόν ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή και νυν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συγκεντρώνει τις τελευταίες μέρες περισσότερες πιθανότητες, απ΄ότι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και συνομίλησε με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτή την περίπτωση, ο Άρης θα πρέπει να έχει στα σκαριά ήδη το εναλλακτικό πλάνο. Αυτός είναι και ο λόγος που το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές και με τους υπόλοιπους υποψήφιους. Εκτός κι αν αποχωρήσει ο Παύλος Μυροφορίδης από τον Απόλλωνα, οπότε όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στο να υπάρξει συμφωνία μαζί του.

To Top