«Η εισαγγελία εκτίμησε κάποιες συμπεριφορές ως αξιόποινες στην υπόθεση Διούδη»

Ο νομικός Γιάννης Καχριμάνηςαναφέρθηκε στην προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας σχετικά με το ζήτημα της επιταγής από την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Όταν το καλοκαίρι έγινε για εκείνο την μικρή περίοδο ο Λάμπρος Σκόρδας πρόεδρος του Άρη  αναζητήθηκε η τύχη όλων των οικονομικών πεπραγμένων εκείνης της περιόδου, και επομένως και της επιταγής που αναφέρετε.

Αφού έγιναν κάποια τηλέφωνα, για τα οποία δεν θέλω να σας πω λεπτομέρειες, εστάλη μια εξώδικος στην οποία ο Σκόρδας περιέγραφε όπως τα νόμισα εκείνος ότι έγιναν τα γεγονότα.

Η εξώδικος εστάλη στην πληρώτρια τράπεζα καθώς και στον προηγούμενο διοικούντα που ήταν ο κομιστής της. Επειδή δεν απέδωσαν αυτές οι κινήσεις, η εξώδικος εστάλη και στην εισαγγελία πρωτοδικών, η οποία αξιολόγησε όλα τα γεγονότα εκτιμώντας κάποιες συμπεριφορές κατ’ αρχήν αξιόποινες και άρα άξιες διερεύνησης».

Για το αντικείμενο της προκαταρκτικής: «Αν αυτά τα χρήματα καλώς χρησιμοποιήθηκαν και για ποιον λόγο δεν αποδόθηκαν σε αυτόν που τότε εκπροσωπούσε τον Άρη και κατά συνέπεια έπρεπε να έχει και ταμείο. Το ερώτημα που ετέθη ήταν απλό. Αφού διοικούσε ο Λάμπρος Σκόρδας όφειλε να έχει μια γνώση γιατί είχε και την ευθύνη όλων των οικονομικών. Έστειλε, λοιπόν, την εξώδικο και όταν συνάντησε κλειστές πόρτες, κοινοποίησε την εξώδικο στον εισαγγελέα».

To Top