Η εκδήλωση της ΚΟΕ για την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο υγρού στίβου (video)

Η ΚΟΕ σε εκδήλωση που διοργάνωσε, αποχαιρέτησε τα μέλη της ελληνική αποστολής που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο υγρού στίβου.

Σε μια ζεστή και λαμπρή εκδήλωση την Παρασκευή (10/6) το μεσημέρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ξεπροβόδισε τα μέλη της πολυπληθούς αποστολής των αθλημάτων της (του υγρού στίβου) που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης -η οποία λειτούργησε και ως media day, με την παρουσία πολλών εκπροσώπων του Τύπου-, ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Η Ελλάδα, με 59 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, 6 Εθνικών μας Ομάδων, θα εκπροσωπηθεί στο μεγάλο ραντεβού της ουγγρικής πρωτεύουσας, με την Κολύμβηση (15 αθλητές / τριες ΕΔΩ), την Υδατοσφαίριση Ανδρών (13 αθλητές ΕΔΩ), την Υδατοσφαίριση Γυναικών (13 αθλήτριες), την Καλλιτεχνική κολύμβηση (12 αθλήτριες), το Open Water (5 αθλητές / τριες) και τις Καταδύσεις (2 αθλητές).

 

To Top