“Η εκκαθάριση θα προχωρήσει” τόνισαν στον Ερασιτέχνη

Η αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου είναι γεγονός από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου. Την υπογραφή του και την ευθύνη ως πρόεδρος του συλλόγου ανέλαβε ο Χρήστος Ταουξίδης, ο οποίος ήταν ταμίας του συλλόγου μέχρι χθες, από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης παρέμεινε ως απλός μέλος, μη θέλοντας να αναλάβει αυτός το οποίο βάρος της υπογραφής ενόψει των εξελίξεων στον σύλλογο.

Όπως τόνισε τόσο ο ίδιος ο Ταουξίδης στο PRESSARIS πριν λίγες μέρες και όπως έλεγαν στο σύνολό τους τα μέλη του συλλόγου και στη χθεσινή συνεδρίαση: “η εκκαθάριση θα προχωρήσει, είναι μονόδρομος, όπως έχει αποφασίσει η οικογένεια του Άρη”.

Στις 31 Δεκεμβρίου είναι ορισμένη η νέα γενική συνέλευση των μετόχων, όπου θα αποφασιστεί η λύση της ποδοσφαιρικής εταιρίας, με τις υπογραφές ΠΑΕ και ΑΣ και θα συνεχιστεί ο δύσβατος δρόμος της εκκαθάρισης του καταχρεωμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος τονίστηκε ότι από την πλευρά τους: “έχει καλυφθεί το οικονομικό κόστος της εκκαθάρισης”.

To Top