ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Άρης

Τι γίνεται με την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Αρης; Προχωρά, ναι ή όχι; Και εάν, ναι, σε ποιο σημείο βρίσκεται; Ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους των κιτρίνων, βλέποντας την επόμενη μέρα, μετά τη Γ΄ Εθνική. Τότε που ο Αρης θα χρειαστεί να συστήσει νέα ανώνυμη εταιρία, ώστε να προχωρήσει στη νέα εποχή!

Σύμφωνα με το σάιτ της Nova: “οι διαδικασίες της εκκαθάρισης προχωρούν, έστω και με ρυθμούς χελώνας. Το βήμα θα ενταθεί από την επόμενη εβδομάδα, όταν θα υπογραφεί το μνημόνιο του ΑΣ με τον Θόδωρο Καρυπίδη, οπότε οι λογιστές και οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα ρίξουν όλο το βάρος προς αυτή την κατεύθυνση”.

Σε άλλο σημείο τονίζεται ότι: “Το μέγα ζητούμενο είναι τι θα γίνει με τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ν. Ρύσιο, το τίμημα του πλειστηριασμού και τα ‘’ εμπόδια’’ που θα βάλουν τρίτοι (με έννομο συμφέρον), προκειμένου να μπλοκάρουν τη διαδικασία, αποκομίζοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαγραφή των προσωπικών τους χρεών. Η διαβεβαίωση που έρχεται απ΄ αυτούς που γνωρίζουν το θέμα είναι πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πως το ‘’Δσσυγένειο’’ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα παραμείνει στα χέρια της ομάδας”.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι: “Οι άνθρωποι του Αρη, έχοντας στα χέρια τους την ‘’γνωμοδότηση Παπαλάκη’’ δεν βιάζονται. Τι λέει ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού; Πως από τη στιγμή που έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εκκαθάρισης μιας ΠΑΕ, εν προκειμένω του Αρη, ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθούν μέχρι το χρονικό σημείο που θα χρειαστεί να συσταθεί νέα ΠΑΕ, δεν υπάρχει κώλυμα. Εν ολίγοις, οι κίτρινοι θα μπορέσουν το καλοκαίρι να δημιουργήσουν νέα ανώνυμη εταιρία, συμμετέχοντας κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League και παράλληλα να ‘’τρέχουν’’ τις διαδικασίες εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ Αρης. Επομένως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας…”.

To Top