ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εκκρεμότητα με Σόουζα: Η συζήτηση για το συμβόλαιο και τα τωρινά δεδομένα….

Ένα από τα… σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού ήταν αναμφισβήτητα αυτό της παραμονής ή μη στον Άρη, του Ούγκο Σόουζα. Ενός ποδοσφαιριστή που κατάφερε να «κερδίσει» με την αφοσίωση και το πάθος του, τον φίλαθλο κόσμο των «κιτρινόμαυρων», όντας αν όχι ο μοναδικός, ένας εξ΄αυτών που διασώθηκαν από το περσινό αγωνιστικό «ναυάγιο».

Η επέκταση του συμβολαίου του 25χρονου στόπερ απασχόλησε έντονα, όντας πρώτο θέμα συζήτησης, όσο η ομάδα βρισκόταν στα Τρία-Πέντε Πηγάδια για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε μπαράζ κατ΄ιδίαν συναντήσεων με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στον Άρη, να κλείσει τα αυτιά του στις… σειρήνες και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Κάτι που κατάφερε στο έπακρο, με τον Πορτογάλο να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις, δικαιώνοντας για μία ακόμα φορά τους ανθρώπους του Άρη για την επιμονή τους να τον διατηρήσουν -πάση θυσία- στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Η πρόταση ανανέωσης

Εκτός από την αύξηση των οικονομικών του αποδοχών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο -η οποία μετουσιώθηκε σε πράξη άμεσα- ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε προτείνει στον Ίβηρα αμυντικό, επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια, κίνηση που αν μη τι άλλο μέτρησε πολύ στην απόφασή του να παραμείνει. Προ ημερών, υπήρξε εκ νέου συζήτηση του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με τον Πορτογάλο, όπου και πάλι έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα από τον 39χρονο επιχειρηματία. Η διάθεση και από τις δύο πλευρές θεωρείται δεδομένη, καθώς δεσμεύτηκαν να κάτσουν και πάλι γύρω από το ίδιο τραπέζι για να αναλύσουν διεξοδικά την προοπτική αυτή και να λάβουν οριστικές αποφάσεις.

Το φορτωμένο πρόγραμμα

Είναι γεγονός, πως το τελευταίο διάστημα, ιδίως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, ο Θοδωρής Καρυπίδης «τρέχει» προσπαθώντας να διευθετήσει πολλές οικονομικές εκκρεμότητες των «κιτρινόμαυρων». Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αναπροσαρμογές συμβολαίων των παικτών που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, αλλά και καταθέσεις χρημάτων σε αυτούς που αποχώρησαν και με τους οποίους έχουν γίνει διακανονισμοί. Μόλις δρομολογήσει οριστικές εξελίξεις στα συγκεκριμένα θέματα, τα οποία εκ των πραγμάτων προηγούνται στην ατζέντα του 39χρονου επιχειρηματία, τότε θα συζητήσει και πάλι με τον Πορτογάλο, καθώς επιθυμία του είναι να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας του Άρη στη Σούπερ Λίγκα.

To Top