ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εκμυστήρευση του Μπούργος και η κρίσιμη συνάντηση με τον Καρυπίδη για την “επόμενη μέρα”

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε στα Γιάννενα, το τέλος ήταν το ιδανικό, μια ο Άρης ρεφάρισε για όσα έγιναν μέσα στην διάρκεια της, εξασφάλισε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και γυρίζει σελίδα… Η αγωνία όλων πλέον στην επόμενη μέρα και το χτίσιμο της νέας ομάδας για τη σεζόν 2022-23.

Από την περασμένη Τρίτη μέχρι και σήμερα όλα είναι ανοιχτά, με δεδομένο άλλωστε, ότι ο Άρης παραμένει “όμηρος” της υπόθεσης στο CAS για τις μεταγραφές.

Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές σε σημείο που να μοιάζει ενοχλητικό, αλλά πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται, όμωςακόμη δεν έχει γίνει το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδης και τον Χερμάν Μπούργος που θα κρίνει με “καθαρό μυαλό” το τι θα δρομολογηθεί για τη δημιουργία του νέου Άρη και ποιες κρίσιμες αποφάσεις θα παρθούν.

Όλα δείχνουν μέσα στο τρέχον 48ωρο θα γίνει η κρίσιμη αυτή συνάντηση.

Ήδη ακούγονται ονόματα παικτών που θα αποχωρήσουν, άλλα εκείνων που θα μείνουν ή θα έρθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κακά τα ψέματα, ότι και να ειπωθεί όσο υπάρχει η υπόθεση του CAS, μοιάζει παρακινδυνευμένο, αυτή τη στιγμή…

Όλα θα πάρουν τη σειρά τους για την “επόμενη μέρα”, με κυρίαρχο ρυθμιστή των αποφάσεων τον Καρυπίδη, όμως προς το παρόν μοιραία,  όλα είναι ρευστά.

Μιλώντας στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης ο Μπούργος στην κρίσιμη ερώτηση για την επόμενη μέρα, αφού ξεκαθάρισε ότι ο Άρης για τον ίδιο: «Είναι το σπίτι μου», υπογράμμισε: «Είναι  μια αίσθηση που έχω ότι ο Άρης θα είναι ‘δικός’ μου, δεν μπορώ να πω όμως κάτι συγκεκριμένα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

 

 

To Top