Η εκπληκτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο επί των Πίστονς (video)

Τους λόγους για τους οποίους αξίζει το βραβείο του MVP τη φετινή σεζόν στο NBA απέδειξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη νίκη των Μπακς με 121-86 επί των Πίστονς στο Μιγλουόκι. 

Ο «Greek Freak» έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έπαιξε μόλις για 23 λεπτά και έκανε double-double.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ πέτυχε 24 πόντους από (8/12 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5/12 βολές), έκανε ρεκόρ καριέρας σε postseason με 17 ριμπάουντ (14 αμυντικά – τρία επιθετικά), έδωσε τέσσερις ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και παρακολούθησε την 4η περίοδο από τον πάγκο!

Η φάση που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν η στιγμή που ο Γιάννης θύμισε μία κίνηση που είχε κάνει την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Μάικλ Τζόρνταν.

Η εκπληκτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο μέσα στο Ντιτρόιτ! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σκότωσε» τους Πίστονς με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ, χαρίζοντας τη νίκη στους Μπακς. Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του. Είναι ασταμάτητος και κάνει… θορυβο σε όποια έδρα και να παίξει.Αυτή τη φορά ήταν η ώρα των Πίστονς να του… υποκλιθούν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Greek Freak είχε 32 πόντους με 12/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 12 ριμπάουντ,5 ασίστ, 2 μπλοκ και 6 λάθη, ενώ πέτυχε τους 7 τελευταίους πόντους των ελαφιών.Αυτή τη ηγετική εμφάνιση ήταν αρκετή στους Μπακς για να φτάσουν στο 20-9.

Απολαύστε το show του Έλληνα φόργουορντ μέσα στο Ντιτρόιτ!

To Top