Η εκρηκτική ξανθιά που θα αντικαταστήσει τον παρουσιαστή του Top Gear (photos)

Ενα εντυπωσιακό ξανθό μοντέλο θα είναι η αντικαταστάτρια του Τζέρεμι Κλάρκσον στην δημοφιλή εκπομπή Top Gear, όπως αποφάσισε το BBC.

Το βρετανικό κανάλι, μετά την μπουνιά που έριξε ο Κλάρκσον σε μέλος της ομάδας του επειδή δεν του έφερε φαγητό, αποφάσισε να αντικαταστήσει όλη την ομάδα της επιτυχημένης εκπομπής με παγκόσμια εμβέλεια.

Σύμφωνα με τον James Rothwell της Telegraph, η νέα ομάδα θα αποτελείται από το μοντέλο Jodie Kidd, τον ηθοποιό Philip Glenister και τον παρουσιαστή Guy Martin.

Η 36χρονη Kidd, είναι πρώην μοντέλο και τηλεπερσόνα. Έως πρόσφατα παρουσίαζε το σόου “The Classic Car Show” στο Channel 5. Η Kidd είναι λάτρης των αυτοκινήτων και έχει εμφανιστεί στο “Top Gear” δύο φορές ως καλεσμένη.

Ο 52χρονος Glenister έχει παίξει σε βρετανικά τηλεοπτικά σόου, όπως το “Life on Mars” και το “Ashes to Ashes”. Πρόσφατα παρουσίαζε το “For the Love of Cars” στο βρετανικό Channel 4.

Ο 33χρονος Martin, είναι δημοφιλής παρουσιαστής αγώνων μοτοσυκλέτας ενώ έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο Tourist Trophy του Isle of Man.

Πηγή: iefimerida.gr

To Top