ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ελλάδα με… κομμένη την ανάσα για το αμφίρροπο ματς! “Ψίχουλα” για το διπλό στον Βόλο και για το over!

Σε αυτόν τον αγγελικά πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένει άγνωστο, ακόμη τι μπορούμε να δούμε. Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, αλλά σε πείσμα των περισσότερων, η ιστορία έχει πολύ “ψωμί” και μέλλον.

Σε μια ελληνική επικράτεια όπου τις τελευταίες ώρες, π.χ. βγαίνει ο Ηλίας Ατματζίδης και δηλώνει ότι “υπάρχουν ομάδες που φτύνουν αίμα για να κερδίσουν, ενώ άλλες έχουν παραρτήματα” (σοβαρά, υπάρχουν τέτοια;) ή ένας τερματοφύλακας, αντικαταστάθηκε κακήν, κακώς στο ημίχρονο και αναγκάζεται να καλέσει τον… δικηγόρο του, για να προστατευτεί, μια και θύμισε τροχονόμο σε ώρες αιχμής στην Τσιμισκή, έχοντας προκαλέσει ποικίλα σχόλια, είναι αλήθεια ότι δεν θα πλήξουμε ποτέ.

Και πώς να πλήξουμε όταν έχει παιχνίδια όπως αυτό της 8ης αγωνιστικής, όπου όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, περιμένει με αγωνία τι θα γίνει π.χ. στο παιχνίδι της ομάδας θαύμα του πρωταθλήματος του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, όπου στο ρόστερ της γηπεδούχου ομάδας ανήκουν έξι (ή μήπως επτά, γιατί χάθηκε και το μέτρημα) δανεικοί από την Τούμπα. Αγωνία που σου κόβει τα γόνατα…

Βέβαια, η μάνα των… μπουκ δεν έκλαψε ποτέ και αυτοί προσφέρουν “ψίχουλα”, τόσο για το διπλό στον Βόλο με αποδόσεις 1,25 και 1,30 το πολύ, ενώ προβλέπουν και πολλά γκολ στο παιχνίδι με αποδόσεις π.χ. από 2,60 ως 2,80 για over 3,5 γκολ.

 

 

To Top