Η… Ελλάς της “εξύγιανσης”: Άδειες κερκίδες, στα τσιπουράδικα του Βόλου μαζί Μπέος, Μελισσανίδης

Η… Ελλάς της “εξύγιανσης”: Άδειες κερκίδες, στα τσιπουράδικα του Βόλου μαζί Μπέος, Μελισσανίδης.

Μόνο γιορτή δεν θυμίζει ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και αυτό γιατί θα διεξαχθεί, φυσικά, χωρίς κόσμο, κάτι, που αφαιρεί πολλή από την «αίγλη» του σπουδαίου αγώνα.

Λόγω του φόβου μη συμβούν επεισόδια και μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να βρεθεί γήπεδο, ώστε να διεξαχθεί το κρίσιμο παιχνίδι, τελικά αποφασίστηκε αυτό να οργανωθεί στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο, με τις εικόνες από το «παγωμένο» γήπεδο του Βόλου σε καμία περίπτωση να μη θυμίζουν τελικό.

Νωρίτερα βέβαια, όλα καλά! Γευμάτισαν σε γνωστό τσιπουράδικο του Βόλου πριν τον τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet οι Αχιλλέας Μπέος και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», βρέθηκαν σε κεντρικό μαγαζί της πόλης και έφαγαν μαζί. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο συνέβη και πριν την αναμέτρηση του Βόλου με τους «κιτρινόμαυρους» για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια…

To Top