ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ελληνική «φιλοσοφία» του Καμπερίδη, το «δέσιμο» με τον Άρη και η… παραμονή του

Ένα από τα ερωτήματα της επόμενης μέρας για τον Άρη σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελεί το αν θα συνεχίσει με τον Σάββα Καμπερίδη στην τεχνική του ηγεσία.

Ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει ευθέως αν και είναι δεδομένο πως κάτω υπό ιδανικές συνθήκες θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Φέτος έκανε πολλά περισσότερα στην ομάδα από το να είναι προπονητής, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένα όλα τα μέλη των «κιτρίνων».

«Για εμένα προφανώς υπάρχει δέσιμο με την ομάδα, αλλά να μπουν σε μία σειρά τα πράγματα και μετά να γίνει ότι πρέπει για την ομάδα. Πρέπει και εγώ να κάνω… περισσότερο από 30% μπάσκετ για να δώσω στην ομάδα αυτά που μπορώ» δήλωσε αναφορικά με την παραμονή του ο 42χρονος προπονητής, ο οποίος από το 2012, με ένα μικρό διάλειμμα στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, βρίσκεται στον πάγκο του Άρη.

«Η ομάδα πρέπει να χαράξει την δική της γραμμή. Να μπορέσει να βάλει κάτω τα πράγματα και να σκεφτεί το τι θέλει και το πως θέλει να πορευτεί στο μέλλον» συμπλήρωσε σχετικά ο Καμπερίδης, ο οποίος πάντως είναι ξεκάθαρος ότι ποντάρει στο ελληνικό στοιχείο.

«Στην δική μου φιλοσοφία έχει προτεραιότητα ο Έλληνας» τόνισε χαρακτηριστικά με το τι πλάνο θέλει ο ίδιος να ακολουθήσει και συμπλήρωσε για τη φετινή ομάδα:  «Φτάσαμε κοντά σε Τολιόπουλο και Αγραβάνη, δεν ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες. Παλέψαμε πολύ για τον Γιαννόπουλο. Πήραμε τον Κουζέλογλου αντί να πάρουμε κάποιον Αμερικάνο και προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον Λούντζη».

Και αυτή τη στιγμή ο Άρης μπορεί να επενδύσει πάνω σε Έλληνες παίκτες, όπως είναι οι διεθνείς Φλιώνης και Κουζέλογλου, οι νεαροί Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου και ο παθιασμένος Σλαφτσάκης.

To Top