ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ελλιπής Σπάρτη, ήρθε ισόπαλη (0-0) στην Καλαμαριά

Η ελλιπής Σπάρτη έβαλε φρένο (0-0) στον Απόλλωνα Πόντου, έχοντας μοιραίο τον Αργύρη Μπαρέττα.

Στο 13′ και μετά από συνεργασία των Ράνου – Ράντι ο Μπαρέττας στην καρδιά της άμυνας έκανε κακό κοντρόλ και σούταρε άουτ, ενώ στο 44′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και στο σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Οι Λάκωνες των πολλών απουσιών είχαν την ατυχία να χάσουν στο 40′ λόγω τραυματισμού τον Ράντι με τράβηγμα στους προσαγωγούς και όπως ήταν λογικό το πλάνο αναπροσαρμόστηκε. Έκλεισαν, πάντως, το ημίχρονο με 5 τελικές έναντι 2 των «κοκκινόμαυρων».

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Ο Απόλλων Πόντου είχε τον έλεγχο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να εξουδετερώνουν τους όποιους κινδύνους δημιουργούσε στα καρέ τους και να επιδιώκουν τις αντεπιθέσεις. Όσο περνούσε η ώρα η πίεση αυξανόταν για την ομάδα της Καλαμαριάς. Από την άλλη πλευρά οι «κυανέρυθροι» είδαν και τον Ζουλιώτη να αποχωρεί τραυματίας στο 75′. Στο 89′, μάλιστα, θα μπορούσε να γίνει το 0-1, όμως και πάλι ο Μπαρέττας νικήθηκε από τον Καλογεράκη στην αντεπίθεση.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν πλήτη κατοχή (77% – 23%) και περισσότερες τελικές (9-7), αλλά τη Σπάρτη να πανηγυρίζει τον πόντο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμαράς, Μπρίτο (73′ Ντούνγκα), Συμελίδης (80′ Μιλοσάβλιεφ), Ν’ Λουντούλου, Καλαϊτζίδης (66′ Καλογέρης), Βεργώνης, Χασομέρης.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης (75′ Γραικός), Παναγιώτου (83′ Σάββα), Νιάρος, Μάγκας, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Ράντι (42′ Γουόρντεν), Ράνος.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας)

To Top