Η ΕΛ.ΑΣ έχει στοιχεία για τους τρεις «κλειδοκράτορες» της αποθήκης του οπλοστασίου (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στο Ρέντη που οδήγησαν στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, η κηδεία του οποίου τελέστηκε χθες (29/12) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τους 3 «κλειδοκράτορες» της αποθήκης του οπλοστασίου των χούλιγκαν που έδωσαν τις φωτοβολίδες που χρησιμοποιήθηκαν στου Ρέντη τη μοιραία βραδιά που σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Αυτά τα 3 άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους 4-5 καθοδηγητές, αρχηγούς, «επηρεαστές» όπως τους αποκαλούν οι αστυνομικοί των νέων χούλιγκαν και των μεταφερόμενων στρατών. Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τα 4-5 άτομα που έχουν αρχηγικό ρόλο στο στρατό των χούλιγκαν ανάμεσα στους οποίους φέρεται να είναι και ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές.

Τρία από αυτά φέρεται να ήταν και στο κλειστό γυμναστηρίου στου Ρέντη. Τα ίδια πρόσωπα όλα μαζί ή λιγότερα σε αριθμό 2 ή 3 εντοπίζονται σε βιντεοληπτικό υλικό σε επεισόδια στο Βόλο, τα Γιάννενα, την Κρήτη και την Τρίπολη δίνοντας μάλιστα το πρόσταγμα των επεισοδίων και των επιθέσεων.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί, γνωρίζουν την εικόνα του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα το χρώμα και μέρος της πινακίδας του με το οποίο μεταφέρθηκαν ναυτικές φωτοβολίδες όπως και εκρηκτικές βόμβες μολότοφ από την αποθήκη – οπλοστάσιο στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη. Αυτό που μένει τώρα είναι να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή του αυτοκινήτου μέχρι εκεί.

To Top