Η εμβληματική Mercedes του Μάικλ Τζόρνταν πωλείται για… 23 δολάρια!

Μία Mercedes Benz S600 του 1996, η οποία είχε ιδιοκτήτη τον Μάικλ Τζόρνταν βγαίνει στο… σφυρί στην απίθανη τιμή των 23 δολαρίων!
Τα αντικείμενα που σχετίζονται με τον Μάικλ Τζόρνταν, παπούτσια που έχει φορέσει, είτε εμφανίσεις που φέρουν την υπογραφή του, κοστίζουν μία περιουσία.

Και αφορούν λίγους και πλούσιους συλλέκτες. Το πιο πρόσφατο αντικείμενο που πρόκειται να κυκλοφορήσει προς πώληση, διαφέρει απ’ όλα τα προηγούμενα. Αρχικά έχει το μέγεθος ενός αυτοκινήτου. Και κοστίζει μόλις 23 δολάρια!


Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα δημοπρασιών WhatNot για μία Mercedes Benz S600 του 1996, η οποία κάποτε άνηκε στον Τζόρνταν και έχει κάνει την εμφάνιση στο Last Dance.

Αν η ιστοσελίδα είναι έτοιμη να αποχωριστεί ένα κομμάτι ιστορία για μόλις 23 δολάρια (τιμητική αναφορά στον αριθμό της φανέλας του MJ) ή αν με 23 δολάρια μπορείς να αποκτήσεις μία τρόπον τινά… μετοχή, έναν τίτλο ιδιοκτησίας του οχήματος, θα φανεί σε λίγες ώρες, όπου ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Πάντως, το όχημα είναι ένα από αντικείμενα που σχετίζονται με τον Τζόρνταν και δεν είναι εύκολο να βρει νέο ιδιοκτήτη. Κάποιος, πριν από χρόνια, το είχε αγοράσει μέσω του EBay για 202.200 δολάρια. Ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει έγκαιρα τα χρήματα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παραμείνει προς πώληση.

Πέρσι, σε μία άλλη ιστοσελίδα, η τιμή για την απόκτησή του έπεσε στις 135.000 δολάρια.

To Top