ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εμπειρία και το μεγάλο «ευχαριστώ» του τμήματος Kick Boxing (photos)

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ Άρη έχει αρχίσει πλέον να καταξιώνεται και εκτός συνόρων.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η δυναμική του παρουσία στο διεθνές τουρνουά «EL LOCOFIGHT NIGHT / K, που έγινε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Γερμανία.

Ο προπονητής και δάσκαλος του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, Στέλιος Σκέμπης, μαζί με τον μαχητή του, Μάγκλι Μπέγκου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες, εκπροσώπησαν επάξια το Σύλλογο σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αμφότεροι επέστρεψαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων στη Θεσσαλονίκη τόσο από το επίπεδο του διεθνούς τουρνουά όσο και από την άψογη φιλοξενία και τη συνεχή στήριξη, που παρέχουν στο τμήμα οι χορηγοί του, με επικεφαλής τον Γιώργο Λαζαρίδη και την εταιρεία του «Glouftsi GmbH».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους χορηγούς μας Georgios Lazaridis και την εταιρεία του “Glouftsi GmbH”, Baris Tekin, Stefanos Gerdis, Kara Kurt, που βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας. Το μέλλον ανήκει στο τμήμα Kick Boxing του ΑΡΗ», τόνισε, εμφανώς ικανοποιημένος, ο Στέλιος Σκέμπης.

To Top