ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εμπειρία συναντά την… φρεσκάδα! Ίλιτς και Καπνίδης θα ηγηθούν της “κιτρινόμαυρης” επίθεσης…

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η συνεργασία του Άρη με τον Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος έρχεται σήμερα, προκειμένου να υπογράψει και να προστεθεί στη “μηχανή” του Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο 31χρονος φορ αναμένεται να αποτελέσει με τον Αντώνη Καπνίδη το βασικό επιθετικό δίδυμο των “κιτρινόμαυρων” την επόμενη σεζόν, αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτος σέντερ φορ που θα αποκτηθεί, το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, οι δυο τους αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο. Ένα “κράμα” εμπειρίας και νεανικής φρεσκάδας, ο απαραίτητος συνδυασμός για να συμπληρώνει ο ένας τα κενά του άλλου.

Η ευχέρεια του Σέρβου να αγωνίζεται εκτός από την κορυφή της επίθεσης και πίσω από τον φορ περιοχής σε πιο ελεύθερο ρόλο σε ένα σύστημα με δύο επιθετικούς, θα δώσει μία ακόμα εναλλακτική στον Νίκο Αναστόπουλο, που θα μπορεί να χρησιμοποιεί παράλληλα και τους δύο είτε από την αρχή, είτε στην εξέλιξη μίας αναμέτρησης.

Ο Αντώνης Καπνίδης στα 23 του χρόνια προέρχεται από δύο “γεμάτες” σεζόν στη Γ΄Εθνική, με περισσότερα από 3ο γκολ, ενώ ο Μπράνα Ίλιτς από μία φουλ χρονιά (27 συμμ.) με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, 4 γκολ και 5 ασίστ. Εκ πρώτης όψεως, το συγκεκριμένο δίδυμο έχει όλα τα φόντα, να τραβήξει επιθετικά το… κουπί στον φετινό Άρη.

To Top