Η εμπιστοσύνη σε Καπνίδη και τα… ιδιαίτερα

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο σίγουρα δεν αγχώνεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει των εναπομείναντων πέντε παιχνιδιών είναι η επιθετική του γραμμή.

Όσο είναι καλά ο Πόι και ο Καπνίδης επιδεικνύει την ίδια μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι θεωρείται δεδομένο πως μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα εμφανιστούν παθογένειες περασμένων αγωνιστικών αναφορικά με το σκοράρισμα.

Ο παραγκωνισμός του στην αρχή του δεύτερου γύρου αποδείχθηκε προσωρινός με τον ίδιο να πεισμώνει και έκτοτε να βρίσκεται μονίμως εκ των διακριθέντων του Άρη.

Δείγμα της πολύ καλής του ψυχολογίας πλέον ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει όχι μόνο τα παιχνίδια αλλά και τις προπονήσεις. Ο Καπνίδης φροντίζει να δείχνει καθημερινά ότι αυτή την περίοδο είναι ο καταλληλότερος για να αγωνιστεί στο πλευρό του αρχηγού και πρώτου σκόρερ του Άρη, Πόι.

Άλλωστε δεν είναι και λίγα τα “μπράβο” δια στόματος Καλαϊτζίδη στις προπονήσεις με τον 58χρονο τεχνικό να αναγνωρίζει την προσπάθεια του νεαρού φορ και να τον επιβραβεύει με μία θέση στην ενδεκάδα.

Δεν έλειψαν μάλιστα και τα ιδιαίτερα “μαθήματα” κατά τη διάρκεια τόσο της διακοπής τους πρωταθλήματος όσο και αυτή την εβδομάδα από τον Καλαϊτζίδη προς τον νεαρό επιθετικό από τον οποίο θέλει να πιέζει συνεχώς τους αντίπαλους αμυντικούς, ώστε να δημιουργεί προϋποθέσεις αλλά και διαδρόμους στον Μάουρο Πόι.

To Top