ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εμπιστοσύνη στον Μπα, το “δίδυμο” που δύσκολα αλλάζει και το σύστημα…

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στον Άρη, ο Μίχαελ Ένινγκ είχε ξεχωρίσει τον Αμπού Μπα, δείχνοντας έμπρακτα την ικανοποίησή του από τον 21χρονο μέσο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο νεαρός Γάλλος, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ένινγκ, είναι συνεχώς στην αποστολή του Άρη, ενώ έχει αγωνιστεί στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια, ως αλλαγή.

Ο Γερμανός τον χρησιμοποίησε στην Ξάνθη, κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη Νέα Σμύρνη η ομάδα εψαχνε το γκολ, οπότε δεν υπήρχε χώρος στην ενδεκάδας για τον νεαρό αμυντικό μέσο.

Αν ρωτήσει κανείς τον Ένινγκ για τον νεαρό μέσο, θα απαντήσει πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, το οποίο σε λίγα χρόνια θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το γιατί δεν μπορεί προς το παρόν να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Άρη είναι αυτονόητο. Το δίδυμο, Σάσα-Ματίγια, αλληλοσυμπληρώνεται και πολύ δύσκολα να “σπάσει”.

Η μόνη περίπτωση για να “χωρέσει” ο Αμπού Μπα στην αρχική ενδεκάδα, είναι να παίξει ο Άρης με τριάδα στα χαφ, όπως έγινε κόντρα στον Αστέρα, μόλις μπήκε αλλαγή και αγωνίστηκε λίγο πιο μπροστά από τους τρεις ο Σάσα.

Αυτό, ωστόσο, θα γίνει μόνο κατά την διάρκεια ενός αγώνα και εφόσον το απαιτήσουν οι ανάγκες της αναμέτρησης, καθώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αφήσει ο Άρης στην άκρη το 4-2-3-1.

To Top