ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εμπιστοσύνη στον Μπεναλουάν, η διαρκής άνοδός του και το ταίριασμα με Ροζ…

Με μόλις δύο ματς όλη την περσινή σεζόν, ήταν απολύτως λογικό κι αναμενόμενο ο Γιοάν Μπεναλουάν να χρειάζεται τον χρόνο του, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.

Ο Γαλλοτυνήσιος στόπερ, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην Νότιγχαμ Φόρεστ (με την οποία έπαιξε σε 14 ματς την πρώτη σεζόν) με αποτέλεσμα ερχόμενος στον Άρη να έχει αρκετό χαμένο έδαφος να καλύψει.

Ο Άρης τον απέκτησε γιατί πιστεύει στην ποδοσφαιρική του ποιότητα, τις εμπειρίες του, αλλά και το γεγονός πως και ο ίδιος έδειξε από την αρχή πως έχει κίνητρο παρά τα 33 του χρόνια και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Άκης Μάντζιος του εμπιστεύτηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό θέση βασικού, για δεύτερο σερί ματς, παρότι έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τον Γιώργο Δεληζήση. Θέλει με αυτό τον τρόπο να του δείξει την εμπιστοσύνη του και φυσικά να δουλευτεί ακόμα περισσότερο το δίδυμο, Μπεναλουάν-Ροζ που έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό.

Η συνεργασία τους ήταν καλή, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, απέφυγαν τα λάθη, έχοντας μία σταθερή εικόνα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

To Top