ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του Άρη και η δική τους υποχρέωση!

Η εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ του Άρη είναι δεδομένη από τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων”, που αναγνωρίζουν ωστόσο, πως πρέπει να προβούν άμεσα στις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσουν την έλλειψη του “εύκολου γκολ”, με την απόκτηση ενός φορ.

Ο Άκης Μάντζιος μετέφερε χθες στους παίκτες του, για μία ακόμα φορά την δική του εμπιστοσύνη, αλλά και της διοίκησης, τονίζοντάς τους, πως: «Αγωνιστικά και τακτικά σταθήκαμε καλά, παίξαμε ορθολογικά κάναμε φάσεις αλλά μας έλειψε το γκολ. Δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας, με δουλειά και επιμονή θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. Xθες δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, θα το πάρουμε όμως στη συνέχεια εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Aπό εμάς αποκλειστικά εξαρτάται να το γυρίσουμε. Τώρα σκεφτόμαστε το κύπελλο είναι θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε».

Είτε λόγω κούρασης, είτε εξαιτίας άλλων δυσκολιών που συνάντησαν το τελευταίο διάστημα, είναι γεγονός πως το 2021 δεν ξεκίνησε καλά για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Οι τρεις ήττες, η μία ισοπαλία και η μόλις μία νίκη, δείχνουν πως πρέπει να δείξουν άμεσα βελτίωση, προκειμένου να μην διακινδυνέψουν να “γκρεμίσουν”, ότι οι ίδιοι “έχτισαν” στον πρώτο γύρο.

Αρκετοί έχουν μείνει, μετά την διακοπή, μακριά από τον καλό τους εαυτό και είναι υποχρέωσή τους, να αλλάξουν άρδην το κλίμα, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

 

To Top