ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εμπιστοσύνη του Ένινγκ και το… ανοιχτό παράθυρο για αλλαγή στο αρχικό σχήμα

Ο Μίχαελ Ένινγκ καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής, έχοντας αφήσει υπαρκτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αλλαγές που στον αριθμό δεν θα ξεπερνούν τις δύο και αφορούν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, που το τελευταίο διάστημα έδειξαν μεγάλη βελτίωση.

Ντάνιελ Μαντσίνι και Μάρτιν Τόνσο “χτυπούν” την πόρτα της αρχικής ενδεκάδας. Το αν θα την περάσουν, αυτό θα το αποφασίσει μέχρι το Σάββατο ο Μίχαελ Ένινγκ, που δύσκολα να επιλέξει και τους δύο για το αρχικό σχήμα.

Ο Γερμανός δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη στους έντεκα που χρησιμοποίησε τα τέσσερα προηγούμενα ματς του στον πάγκο της ομάδας και δύσκολα θα αποφασίσει κάποια αλλαγή. Όμως, θέλει να επιβραβεύσει και τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει σημαντική βελτίωση τον τελευταίο καιρό, μέσω των προπονήσεων.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, μεσοαμυντικά, ο Άρης δεν θα έχει καμία διαφοροποίηση. Ο Τσιλιγγίρης θα είναι στο τέρμα, με τους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ και Κόρχουτ στην άμυνα. Ματίγια και Σάσα στη μεσαία γραμμή του Άρη, ενώ τις ελπίδες του έχει και ο Αμπού Μπα, παρότι πολύ δύσκολα να πει “σφήνα” στο δίδυμο αυτό.

Τέλος, στην επίθεση, ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να είναι βασικός, ενώ θέση θα έχει στην αρχική ενδεκάδα και ο Μπράουν Ιντέγε, εκτός κι αν ο Ένινγκ έχει στο μυαλό του την εναλλακτική του Ντιγκινί για την κορυφή της επίθεσης.

 

 

To Top