ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εμπιστοσύνη του “Αναστό”, η προσπάθεια και η “βοήθεια” σε Κόκε…

Ο Σέρχιο Κόκε, αγωνίστηκε χθες για δεύτερη φορά φέτος και μάλιστα μπήκε σε ένα σημείο, όπου η παρουσία του στο ματς θα έπρεπε να είναι ουσιαστική και όχι απλά για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ψάξει τα “πατήματά” του…

Με το σκορ στο 1-1 ο Νίκος Αναστόπουλος, έριξε στο παιχνίδι τον Σέρχιο Κόκε, προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές μεσοεπιθετικά, ώστε να μπορέσει να “ξεκλειδώσει’ την αντίπαλη άμυνα και να πετύχει -όπως κι έγινε στη πορεία- την ολική ανατροπή.

Η χρησιμοποίηση του ανέτοιμου ακόμα, Σέρχιο Κόκε, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του Νίκου Αναστόπουλου προς τον 32χρονο Ισπανό, ότι από τώρα υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή. Ο “Αναστό” ξέρει καλά το.. παιχνίδι της ψυχολογίας και με τη χθεσινή του απόφαση, “ντόπαρε” σημαντικά τον Ισπανό.

Από την πλευρά του, παράλληλα, ο Σέρχιο Κόκε, δείχνει την απαιτούμενη βελτίωση. Η προσπάθεια που καταβάλλει είναι καθημερινή και ήδη κάποια πρώτα αποτελέσματα κάνουν την εμφάνιση τους. Τα περιττά κιλά, σιγά-σιγά μειώνονται, ενώ οι κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο είναι πιο σίγουρες και δυναμικές.

Στη προσπάθεια που καταβάλλει τους τελευταίους μήνες θετικότατα κρίνεται η συμβολή των συμπαικτών του. Η στήριξη προς το πρόσωπο του, καθημερινή, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει και διατηρείται με σχετική ευκολία, εντός των τειχών της ομάδας.

Χαρακτηριστικές, ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του Αντώνη Καπνίδη, που ζήτησε υπομονή για την περίπτωση του Ισπανού, που πολύ σύντομα θα υπενθυμίσει το πόσο καλός παίκτης είναι, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να είναι στο πλευρό του από τη πρώτη στιγμή…

To Top