Χωρίς κατηγορία

Η εμπλοκή της Sportvision θολώνει περισσότερο το θέμα των χορηγιών!

Το προσχέδιο της συμφωνίας με την εταιρία Regina NS (με έδρα τη Βουλγαρία) που είδε το φως της δημοσιότητας, έριξε πολύ νερό στο μύλο της συζήτησης σχετικά με το θέμα των χορηγιών (οι οποίες ειρήσθω εν παρόδω προαναγγέλονται, αλλά δεν έχουν ακόμη επισημοποιηθεί στην ΠΑΕ Άρης).

Η διοίκηση της ΠΑΕ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία για τα θέμα των χορηγιών στον σύλλογο, την ώρα όμως που υπάρχει η εμπλοκή της Sportvision, εμπλοκή η οποία γεννάει ερωτηματικά και θολώνει ακόμη περισσότερο το τοπίο!

Όπως είναι γνωστό, η εταιρία Sportvision έχει έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, προκειμένου να εκμεταλλευτεί όλες τις διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο Χαριλάου, αλλά και τον ηλεκτρονικό πίνακα μάτριξ.

Βάσει της συμφωνίας αυτής, έκανε “κούρεμα” των επιδικασμένων απαιτήσεών της από την ΠΑΕ Άρης της τάξης του 90%, διευκολύνοντας τη διαδικασία των συμφωνιών για την υπαγωγή στο άρθρο 99! Με απλά λόγια ενώ αξίωνε 1.900.000 ευρώ, δέχθηκε να πάρει 190.000 ευρώ σε βάθος δέκα χρόνων! Η συμφωνία είχε γίνει επί διοίκησης Ηλιάδη, την οποία τήρησε κατά γράμμα και η διοίκηση Σκόρδα στη συνέχεια.

Οπότε με βάση την παραπάνω συμφωνία τα ερωτήματα είναι σαφή:

1. Έχει καταγγελθεί η συμφωνία με τη Sportvision; Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ο Άρης κινδυνεύει να έχει πάνω του πάλι το βάρος του 1.900.000 ευρώ, ενδεχομένως ακόμη και επιπλέον απαιτήσεις εάν κινηθεί εκ νέου νομικά η συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρία.

2. Εάν συνεχίζει να υπάρχει η Sportvision, γίνεται άμεσα αντιληπτό, ότι με δεδομένη την “δέσμευση”-χρήση όλων των διαφημιστικών πινακίδων του γηπέδου και του ηλεκτρονικού πίνακα, το πεδίο δράσης που απομένει για οποιαδήποτε άλλη χορηγία περιορίζεται στη φανέλα και στο παντελονάκι…

To Top