Η εμψύχωση των παικτών στο Διούδη και το χειροκρότημα πριν τη σέντρα (photos)

Το ότι ο κόσμος τρέφει μεγάλη αδυναμία προς το πρόσωπο του Σωκράτη Διούδη είναι γεγονός, μια και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα δέχεται μαζικά το χειροκρότημα των φιλάθλων.
Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να μη συμβεί και στη σημερινή αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” εναντίον του Παναθηναϊκού, στην οποία ο “μικρός” επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Ο διεθνής πορτιέρο έγινε δέκτης του χειροκροτήματος των φίλων του Άρη όταν εξήλθε από τα αποδυτήρια για να προθερμανθεί , αλλά και όταν κατευθυνόταν προς το τέρμα που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα “3”, δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της έναρξης από το διαιτητή Στυλιάρα.
Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του πριν τη σέντρα του ματς πλησίασαν τον 20χρονο τερματοφύλακα και τον εμψύχωσαν ώστε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Χαρακτηριστική είναι η κίνηση του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος έσκυψε και φίλησε στο μάγουλο τον νεαρό διεθνή δίνοντάς του κουράγιο, αλλά και δείχνοντας πόσο πολύ δεμένοι είναι μεταξύ τους οι παίκτες των “κίτρινων”.
To Top