ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι περιμένει ο Ερασιτέχνης από Καρυπίδη και ΕΕΑ

Το βλέμμα του στραμμένο σε Νέα Υόρκη και Αθήνα έχει ο Ερασιτέχνης, ο οποίος αναμένει τόσο την επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, όσο και την ενεργοποίηση της ΕΕΑ στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, περιμένουν οι άνθρωποι του Άρη, την ενημέρωση του Θοδωρή Καρυπίδη για την πορεία των επαφών του-αυτή την εβδομάδα- στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε ότι αφορά την ενασχόλησή του με τον Άρη.

Το αν έχουν «καρποφορήσει» οι συζητήσεις, αναφορικά με την εύρεση «συμπαίκτη» αναμένεται να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τον Ερασιτέχνη. Κι αυτό διότι στον Α.Σ. πέρα των άλλων υποθέσεων, κινούνται παράλληλα και με γνώμονα την σύγκληση γενικής συνέλευσης, μετά το πέρας του πρωταθλήματος, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Εφόσον, προκύψει ένα ισχυρό επενδυτικό τιμ, από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη, θα πρόκειται για ένα σημαντικό ατού στα χέρια των ανθρώπων του Άρη, στην προσπάθειά τους να πείσουν κάθε αρμόδιο αθλητικό φορέα, ότι υπάρχουν ισχυρά εχέγγυα για την «επόμενη μέρα» του τμήματος.

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Α.

Η δέσμευση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, περί ενεργής σύμπραξης στην προσπάθεια του Άρη, όπως διαμηνύθηκε στην μεταξύ τους συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, μέχρι στιγμής δεν έχει μετουσιωθεί σε πράξη.Άπαντες περιμένουν ενημέρωση για την επιστολή-παρέμβαση της Επιτροπής προς το ΙΚΑ και το Δημόσιο, ώστε να επιτύχουν την επίσπευση της διαδικασίας του πλειστηριασμού του Νέου Ρυσίου, προκειμένου να απεμπλακεί από τον συγκεκριμένο «βραχνά» ο Άρης, όπως θα έπρεπε εξ΄αρχής να γίνει από τη στιγμή που το «Δασυγένειο» φέρει πάνω του υποθήκες από τους πιστωτές του.

To Top