Η ενότητα κέρδισε το… αρνητικό χαμηλό! To επόμενο στοίχημα: μια Λέσχη με χιλιάδες παρόντα μέλη

Άνθρωποι που δεν μιλούσαν για χρόνια κάθονταν δίπλα δίπλα και συζητούσαν. Άνθρωποι που ήταν στα… χαρακώματα για προσωπικούς λόγους συμμετείχαν μαζί σε διαβουλεύσεις. Στο τέλος προέκυψε ομόφωνα νέο διοικητικό συμβούλιο μέσα σε μια μισογεμάτη αίθουσα. Το αρνητικό… χαμηλό της συμμετοχής είναι υπαρκτό γεγονός, όμως νικήθηκε κατά κράτος από την ενότητα.

Όταν ξεκίνησε η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών τα τακτοποιημένα μέλη που ήταν στο Βελλίδειο δεν ξεπερνούσαν τα 400. Αρνητικό χαμηλό, η πιο μικρή σε προσέλευση συνέλευση στην ιστορία του Φορέα. Ο αρχικός προβληματισμός από αυτό το γεγονός έφυγε, όταν στο τέλος άπαντες διαπίστωσαν πως προέκυψε ενότητα. Παράγοντες που θεωρούνταν… εχθροί και αντήλαξαν στο παρελθόν βαρείς χαρακτηρισμούς ήταν δίπλα δίπλα και συζητούσαν, άνθρωποι που δεν μιλούσαν για χρόνια μεταξύ τους προσπαθούσαν μαζί να βρουν μια λύση για τον Άρη.

Την ύστατη ώρα η συντριπτική πλειοψηφία αντιλήφθηκε ότι κανείς δεν περισσεύει. Η ενότητα κέρδισε το αρνητικό χαμηλό, για το οποίο όπως εύστοχα ειπώθηκε “εμείς θα το αλλάξουμε και θα φέρουμε τον κόσμο και πάλι πίσω στον Φορέα”.

Το επόμενο στοίχημα είναι ένα: Μια Λέσχη με χιλιάδες παρόντα μέλη. Μια γενική συνέλευση όπου θα δίνουν το παρόν χιλιάδες τακτοποιημένα μέλη, ικανά να δώσουν πνοή στο επίτευγμα.

Είναι αλήθεια ότι εξαιτίας ενεργειών και διαδικασιών που έγιναν τον  τελευταίο καιρό, η ΚΜΑ έπιασε… πάτο σε ότι αφορά την προσέλευση του κόσμου. Όμως χθες φάνηκε ότι ο Άρης περνάει και πάλι στα χέρια του κόσμου του. Απομένει να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του το… καμάρι του συλλόγου, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να συσπειρωθούν και να ενωθούν επώνυμοι και ανώνυμοι Αρειανοί.

 

To Top