ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η εξέταση των φακέλων συμμετοχής ολοκληρώνεται στις 30/6, ανοικτό ενδεχόμενο για να καλύψουν οι… ασυνεπείς τα “κενά” τους

Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των φακέλων συμμετοχής των ομάδων της Stoiximan Basket League είναι η αυριανή 15η Ιουνίου. Η εξετάσή τους θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και αυτό δίνει κάποια περιθώρια σε όσους δεν έχουν αύριο πλήρεις φακέλους…

Το PRESSARIS επεσήμανε την περασμένη βδομάδα πως δεν πρόκειται να δοθεί από τον ΕΣΑΚΕ παράταση για την κατάθεση των φακέλων, διότι πλέον η 15η Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία έχει γίνει νόμος του κράτους και μπορεί όποιος έχει έννομο συμφέρον να προχωρήσει σε καταγγελία.

Από την Αθήνα υπάρχουν κάποιες φήμες που αναφέρουν ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο μέχρι να εξεταστεί ο φάκελος κάθε ομάδας από την επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, όσες έχουν κενά, θα τους δοθεί το δικαίωμα να τα καλύψουν.

Βέβαια, στον Άρη αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι να έχουν ως αύριο πλήρη τον φάκελο συμμετοχής, για να μη μπουν σε περιπέτειες, σενάρια και πιθανότητες.

To Top