ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξήγηση για την ώρα της πρωινής προπόνησης του Άρη…

Η σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη ξεκίνησε στις 11 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:30. Και η αλήθεια είναι πως μία απορία δημιουργήθηκε για την ώρα έναρξής της.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Κι αυτό γιατί συνήθως οι προπονήσεις σε τέτοιες περιόδους γίνονται σχετικά νωρίς το πρωί. Υπάρχει, όμως, εξήγηση…

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθημερινά. Ο Γερμανός ξέρει πως μετά την απογευματινή προπόνηση που θα ξεκινά στις 18:30 και θα έχει μπόλικη τακτική, μέχρι να δειπνήσουν οι παίκτες και να αποφορτιστούν, δεν τους απομένει αρκετός χρόνος ύπνου. Εφόσον, επέλεγε να τους ξυπνά πιο νωρίς το πρωί.

Επιθυμία του είναι καθημερινά να κοιμούνται το λιγότερο 8 ώρες, προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν στο καθημερινό πρόγραμμα. Γι αυτό και η επιλογή αυτή της ώρας, από εδώ και στο εξής. Μετά το ξύπνημά τους, θα προηγείται πρωινό και οι απαραίτητες ασκήσεις για να προετοιμαστούν.

Συν τις άλλοις, με την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, υπάρχει χρόνος για την αποθεραπεία τους, να γευματίσουν και να ξεκουραστούν όσο πρέπει για το απόγευμα.

Επομένως και εκτός απροόπτου, η πρωινή προπόνηση θα ξεκινά στις 11 και η απογευματινή στις 18:30. Άλλωστε και ο καιρός στα 3-5 Πηγάδια του επιτρέπει να εφαρμόσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

To Top