Η εξήγηση (και η αγανάκτηση) του Μπάρλου

Ο Νίκος Μπάρλος εξήγησε πως έχει κάνει πέντε διακανονισμούς τα τελευταία δύο χρόνια και δεν τηρήθηκε κανένας! Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζει αδιάλλαχτη στάση πλέον και δεν δέχεται τη μείωση της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Σε δηλώσεις που έκανε στο “basketplus.gr” ο Πατρινός φόργουορντ υπογράμμισε πως “έχω κουραστεί με την υπόθεση του Άρη. Τα δύο τελευταία χρόνια έχω κάνει 5 διακανονισμούς και δεν έχει τηρηθεί κανένας. Νιώθω ότι με κοροϊδεύουν. Έχω δώσει σαφή εντολή στο δικηγόρο μου και πλέον χειρίζεται αυτός την υπόθεση. Εγώ δε μιλάω καθόλου. Δεν είναι τίποτα προσωπικό με αυτούς που είναι τώρα στη διοίκηση. Απλώς πρέπει να καταλάβουν τι έχω περάσει τα δύο τελευταία χρόνια. Με έχουν αναγκάσει δύο φορές να κάνω προσφυγή. Ποτέ δεν τηρήθηκε ότι συμφωνήσαμε, ότι υπογράψαμε”.

Ο Μπάρλος μπορεί να έχει χίλια δίκια με το μέρος του, όμως δεν θα το βρει αυτό το δίκιο αν τηρεί αδιάλλαχτη στάση σε μια νέα κατάσταση, σε μια νέα διοίκηση που προσπαθεί να τον πληρώσει και του το δείχνει εμπράκτως.

 

To Top