ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η εξήγηση της πλευράς Βεργίνη – Τσαϊρέλη για τους τόκους

Η ΚΑΕ Άρης έχει εκφράσει ανεπισήμως – επισήμως όχι ακόμα… – τον εκνευρισμό της για την στάση των Βεργίνη – Τσαϊρέλη και των νομικών του με αφορμή το αίτημα για την καταβολή και τόκων πέρα από τα οφειλόμενα. Το PRESSARIS επικοινώνησε με την πλευρά των παικτών για να μεταφέρει τη δική τους εξήγηση για το θέμα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δύο παίκτες το αίτημα για την καταβολή τόκων (δεν υπάρχουν και προσαυξήσεις και αυτό είναι μια απαραίτητη διευκρίνιση) δεν έχει να κάνει ούτε με εκδικητικότητα, ούτε με έκφραση εμπάθειας προς τον Άρη.

Ζητούνται οι τόκοι, διότι τα οφειλόμενα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες και τα διεκδικούν δικαστικά, έχουν συγκεκριμένα έξοδα τα οποία επιβαρύνονται οι ίδιοι, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και επίσης είναι χρήματα τα οποία φορολογούνται οι ίδιοι και όχι η ομάδα. Αν πληρώνονταν οι παίκτες στην ώρα τους η φορολογία θα ήταν υποχρέωση της ομάδας, τώρα όμως συμβαίνει το αντίθετο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να χάνουν χρήματα από τα δεδουλευμένα τους, ενώ έχουν ήδη δεχθεί σημαντικές μειώσεις (125.000 ευρώ ο Βεργίνης και περισσότερα ο Τσαϊρέλης), γι’ αυτό και ζητούν τοκισμό.

To Top