ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξομολόγηση από την σύζυγο Βαλεριάνου: “Αγαπηθήκαμε και αγαπήσαμε τον κόσμο του Άρη”

Μετά τον Γιώργο Βαλεριάνο και η σύζυγος του Βάλια, μίλησε σε Κυπριακή ιστοσελίδα για την καριέρα του διεθνή αμυντικού και την ζωή στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε σto kerkida.net

Στο πως είναι η ζωή της δίπλα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή….

  • “Σε οποία ομάδα πάει ο Γιώργος η οικογένεια εννοείται και ακολουθεί πάντα. Προφανώς και δεν είναι εύκολη η ζωή δίπλα σε έναν ποδοσφαιριστή . Θες οι συνεχόμενες μετακομίσεις ;Θες ότι ακολουθούμε πάντα το πρόγραμμα της δουλειάς του ;;Θες ότι δεν ξέρουμε πότε θα κάνουμε διακοπές γιατί πάντα δεν υπάρχει στάνταρ ημερομηνίες…Αλλά εμένα με νοιάζει να είμαστε καλά και να έχουμε την υγεία μας, από την στιγμή που την έχουμε για μένα τα προηγούμενα που σου είπα είναι αντιμετωπίσιμα”.

Στην προσαρμογή της στην Κύπρο και την Πάφο…

  • “Μια χαρά μου φαίνεται η Κύπρος και η Πάφος προσαρμόστηκαμε σχετικά εύκολα ίσως γιατί είναι πιο μικρή πόλη η Πάφος”.

s

Στην πιο ευχάριστη στιγμή που βίωσε στους αγωνιστικούς χώρους και στην πιο δυσάρεστη…

  • “Οι πιο ευχάριστες στιγμές είναι όταν βγαίνει η κόρη μου μαζί με τον άντρα μου στο γήπεδο και τους καμαρώνω! Δυσάρεστες δεν μπορώ να πω ότι είχα αν εξαιρέσεις όταν κάτι δεν πάει καλά στον αγώνα ή χάνουνε ή υπάρχει τραυματισμός εκεί λίγο είμαι κάπως τα πράγματα”.

Στην αγάπη που δείχνουν ακόμη και σήμερα οι οπαδοί του Άρη προς το πρόσωπο της οικογένειας Βαλεριάνου και για το αν θα ήθελαν να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή….

  • “Την Θεσσαλονίκη δεν την συνδέω μόνο με το ότι ήταν στον Άρη ο άντρας μου. Σαφώς και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του Άρη ο Γιώργος, όπως κ εμείς εξακολουθούμε να τους αγαπάμε. Την συνδέω όμως και με άλλες εξίσου πολύ ωραίες αναμνήσεις γιατί εκεί έμεινα έγκυος την Βαλέρια. Δεν ξέρεις στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί.Ο Γιώργος έχει εδώ για αλλά δύο χρόνια συμβόλαιο και έχουμε το μυαλό μας μόνο εδώ”
To Top