Η εξομολόγηση του Αντετοκούνμπο: Ο ρατσισμός, ο «Σόφο» και το… ψεύτικο ρόλεξ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό μέσο και μεταξύ άλλων στάθηκε στον ρατσισμό που βίωσε πριν μετακομίσει στο ΝΒΑ, το κλειστό του Ζωγράφου, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πρόσφατο περιστατικό όπου κάποιος προσπάθησε να του πουλήσει ιμιτασιόν Ρόλεξ!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στην «Walla» κάνοντας ειδική αναφορά και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

«Ήταν από τους ανθρώπους μας βοήθησε πολύ μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό μου. Πριν πάω στο ΝΒΑ. Εκείνος ήταν πολύ ψηλά τότε, ενώ εμείς άγνωστοι. Όμως ήρθε και μας βοήθησε χωρίς να ζητήσει κάτι πίσω…» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκουνμπο και συνέχισε:

«Το κλειστό του Ζωγράφου είναι η… εκκλησία μου. Κάνεις ησυχία και εδώ και δείχνεις σεβασμό» ενώ αναφέρθηκε επίσης και σε ένα πρόσφατο περιστατικό.

«Με πλησίασε ένας πλανόδιος και μου ήθελε να μου πουλήσει ένα ρολόι. Μου έλεγε ότι είναι Ρόλεξ και όταν τον ρώτησα αν είναι αληθινό, γύρισε και μου είπε: ΄Ελα Γιάννη, ξέρεις πώς είναι τα πράγματα. Και εσύ έκανες αυτή τη δουλειά. Ψεύτικο είναι αλλά μοιάζει με αληθινό…’ Όταν βλέπεις ανθρώπους που είναι 8 ώρες στον ήλιο και προσπαθούν να πουλήσουν δύο πράγματα για να φάνε την ίδια μέρα, θες να βοηθήσεις».

Ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που ένιωσε όταν έμενε στην Αθήνα και το γεγονός ότι άργησε πολύ να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο και την ελληνική υπηκοότητα: «Αναρωτιόμουν τότε αν δεν είμαι Νιγηριανός ή Έλληνας, τι είμαι; Μα Ελληνικά έμαθα. Ελληνικά μιλούσα. Την Ελληνική παιδεία διδάχθηκα. Αγγλικά έμαθα καλά όταν πήγα στην Αμερική…»

To Top