ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η εξομολόγηση του Πάσπαλι: “Σημαίνει πολλά για μένα το κύπελλο του 1998” (video)

Ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, που αποτέλεσε βασικό πρωταγωνιστή στην κατάκτηση του ηρωικού Κυπέλλου Ελλάδος το 1998 από τον Άρη, επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» 25 χρόνια μετά! 

Στη συνέχεια, παραχώρησε συνέντευξη στους ανθρώπους του Μουσείου, δίνοντας αρκετές απαντήσεις για το παρελθόν.

“Δεν το περίμενα. Μου κάνατε έκπληξη μέσω ενός κοινού μας φίλου, του Βασίλη Σκουντή. Συγχαρητήρια για τη δουλειά στο μουσείο. Αξίζει στον Άρη και την ιστορία του. Έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ. Αμέσως δημιουργείται η απορία γιατί όλοι δεν έχουν μουσείο. Είναι καλό για τον κόσμο να δει τι υπήρχε” σημείωσε αρχικά για την έκπληξη και τον χώρο του μουσείου.

Για το τι συναισθήματα του δημιουργεί το κύπελλο του ’98 που το έχει δίπλα του: “Σημαίνει πολλά για εμένα. Ήξερα ότι με αυτή την ομάδα που χτίστηκε τότε, μπορούσαμε να έχουμε μεγάλη μπασκετική πορεία. Πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι η ομάδα θα διαλυθεί από κακή οργάνωση. Η τελευταία προσπάθεια που έγινε, ήταν σε αυτό το Κύπελλο. Ήταν όλα υπό περίεργες συνθήκες. Θυμάμαι πριν από τη τελευταία προπόνηση για τον ημιτελικό. Είχα ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ήταν δύσκολο να παίξω. Τελικά άντεξα. Ήταν φανταστικό με αυτές τις συνθήκες. Είναι από τους πιο σημαντικούς.”

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Ζάρκο Πάσπαλι.

To Top