ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η εξόφληση της φετινής ομάδας θα βοηθήσει και τον σχεδιασμό του Γιαννάκη

Όσο σημαντική εξέλιξη είναι η πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη, άλλο τόσο κρίσιμο είναι το θέμα της καταβολής των οφειλομένων της φετινής χρονιάς.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου έγινε με τη οριστική συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο “δράκος” έχει πλέον τα κλειδιά της ομάδας και καλείται άμεσα να μπει σε διαδικασία σχεδιασμού, προχωρώντας στην στελέχωση του ρόστερ.

Ίδιας σημασίας είναι και η δράση του Νίκου Λάσκαρη προκειμένου να αποπληρωθούν τα οφειλόμενα προς παίκτες και τεχνικό τιμ της φετινής χρονιάς. Προς το παρόν πληρωμές δεν έχουν γίνει, οι παίκτες κάνουν υπομονή στην πλειοψηφία τους (κατέθεσε προσφυγή ο Γιάνκοβιτς, προσέφυγε στη FIBA o Σανικίτζε), αλλά έχουν φτάσει στα όριά τους, διότι πολλοί εξ αυτών δεν είχαν και μεγάλα συμβόλαια και περιμένουν τα χρήματά τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ οφείλει να φανεί συνεπής, διότι έτσι θα διευκολύνει και το έργο του Γιαννάκη στο μεταγραφικό μέτωπο. Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνεπής στην αγορά και αυτό έχει τις επιπτώσεις του.

To Top