Η ΕΟΚ απέκλεισε τον κόσμο του Άρη από τον τελικό κυπέλλου!

Ο τελικός την ντροπής δεν ήταν τελικά στο Λίντο. Εκείνος ήταν ο τελικός της “σφαγής” και στερήθηκε ένας τίτλος από τον Άρη. Ο τελικός της ντροπής θα είναι αυτός στα Δύο Αοράκια, όπου το γήπεδο θα είναι… καταπράσινο, γιατί αυτό επέλεξε η ΕΟΚ να κάνει, αποκλείοντας ουσιαστικά τον κόσμο του Άρη! Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου είναι κυρίως Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί. Φίλαθλοι του Άρη υπάρχουν φυσικά, όπως και σε άλλες πόλεις της Κρήτης και όλης της Ελλάδας, αλλά στο Ηράκλειο είναι λιγότεροι.

Όταν, λοιπόν, η “καταπράσινη” ΕΟΚ αποφασίζει να δώσει τα εισιτήρια στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, τότε συντελεί αυτόματα την πρώτη αλλοίωση του τελικού, καθώς απαγορεύει στον κόσμο του Άρη να κατέβει στην Κρήτη και να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Κι ας μπορεί να αγοράσει εισιτήρια ο καθένας, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ΕΟΚ. Ξέρουν πολλούς εκεί στην ομοσπονδία που μπορούν να πάρουν το αεροπλάνο για το Ηράκλειο από την Θεσσαλονίκη, για να προμηθευτούν εισιτήριο με την ταυτότητά τους και να επιστρέψουν και μετά να κατέβουν πάλι κάτω την μέρα του τελικού;

Ο Άρης καλά έκανε και ζήτησε επίσημα 1.500 εισιτήρια, για να έχει τουλάχιστον ένα ηθικό κέρδος ότι έπραξε το καθήκον του για τον κόσμο που τον ακολουθεί. Πρέπει να αντιδράσει και υπάρχουν τρόποι να αντιδράσει (χωρίς να έχει κυρώσεις) σε αυτήν την κατάφορη αδικία που συντελείται από την ελληνική ομοσπονδία.



To Top