Η ΕΟΚ δεν αλλάζει τον κανονισμό για τον Μπόγρη

Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μπόγρης να φορέσει τη φανέλα του Άρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την ομοσπονδία, δεν πρόκειται να αλλάξει ο κανονισμός που θα επέτρεπε στον Έλληνα σέντερ να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα, παρότι αγωνίστηκε στο κύπελλο με το Περιστέρι.

Η υπόθεση του Γιώργου Μπόγρη ήταν άμεσα συνδεδεμένη με της ΑΕΚ, που προσπάθησε να φέρει τον Πολωνό σέντερ, Τζέζαρι Τριμπάνσκι στην Ελλάδα, αφού είχε παρέλθει η ημερομηνία για πραγματοποίηση μεταγραφών. Οι υπόλοιπες ομάδες της Α2 αντέδρασαν και έτσι η ΕΟΚ που θα ήταν διατεθειμένη να… διευκολύνει την “Ένωση” εν τέλει αποφάσισε πως θα εφαρμοστεί ως έχει ο κανονισμός.

Για τον ίδιο λόγο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από άλλες ομάδες, αποφάσισε να μην αλλάξει τον κανονισμό και στην περίπτωση του Μπόγρη, ο οποίος αγωνίστηκε με το Περιστέρι, αλλά θα λυθεί το συμβόλαιό του αφού υπάρχει κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Μπόγρης πλέον μπορεί να αγωνιστεί μόνο σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που σημαίνει οριστικά ότι ο Άρης πάει για κοινοτικό σέντερ.

To Top