Η ΕΟΚ ευχαριστεί Άρη και Θεσσαλονίκη

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε τη Θεσσαλονίκη για τη φιλοξενία και τη «ζεστή» ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Λευκορωσία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 χρόνια, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, με τη νίκη της «επίσημης αγαπημένης» επί της Λευκορωσίας, αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο, με παράλληλες δράσεις όπως την έκθεση των τροπαίων του Ευρωμπάσκετ στο μουσείο της ΧΑΝΘ και του Άρη.

Η διοίκηση της ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμαρχο Κωσταντίνο Ζέρβα, την ΚΑΕ Άρης και τον πρόεδρο του ΕΑΚΘ Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν στη χρήση του «Αλεξάνδρειου», το μουσείο της ΧΑΝΘ για τη φιλοξενία των τροπαίων του Ευρωμπάσκετ, την κλινική «Άγιος Λουκάς» και τον διευθυντή της, Δημοσθένη Κατσάρκα, όπως και τους Έλληνες διασώστες, καθώς επίσης τον Αντώνη Μπλιάτκα για τη χορήγηση λεωφορείων και τον Πέτρο Φιλιππίδη για την παραχώρηση υφασμάτων.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» αξίζει ασφαλώς ο φίλαθλος κόσμος της Θεσσαλονίκης που έδειξε την αγάπη του στην Εθνική ομάδα και τη λαχτάρα του να παρακολουθεί πιο συχνά τέτοιους αγώνες από κοντά

To Top