ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επέκταση της… επέκτασης για τον Μπράμπετς!

Τον περασμένο Δεκέμβριο Άρης και Γιακούμπ Μπράμπετς συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024, καταγράφοντας την κοινή τους επιθυμία για ανανέωση από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως κι έγινε, μια και επικυρώθηκε η τελική συμφωνία που θα κρατήσει 30χρονο στόπερ για επιπλέον ακόμη έναν χρόνο στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέχρι το 2025, μια και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο ίδιος ο Μπράμπετς μιλώντας στις 19 Δεκεμβρίου στο PRESSARIS είχε τονίσει μάλιστα στάθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025 και στη μέχρι τώρα πορεία του Άρη, λέγοντας: “Νιώθω χαρούμενος και ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Όπως φαίνεται είμαστε προ των πυλών πλέον για την επέκταση της… επέκτασης! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δυο πλευρές έχουν καταλήξει στους όρους της οριστικής συμφωνίας για την επέκταση του συμβολαίου του 30χρονου κεντρικού αμυντικού ως το καλοκαίρι του 2026. Μια συμφωνία που προβλέπει και αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Όλα αυτά βέβαια, αναμένεται να αποτυπωθούν και γραπτώς και να ανακοινωθούν και επίσημα.

To Top