ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επένδυση του Άρη με τον Ροντρίγκες

Δεν είναι τυχαίο πως ο Άρης προχώρησε για την απόκτηση του Έντγουϊν Ροντρίγκες. Ενός από τους πιο εξελίξιμους παίκτες στην Ονδούρα, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις.

Στη χώρα του τον θεωρούν σημαντικό, κάτι που έλαβε υπόψιν η διοίκηση των κιτρινόμαυρων. Όπως και πολλά άλλα. Ο 22χρονος επιθετικός δεν μετρά περισσότερα από τέσσερα χρόνια επαγγελματικής καριέρας, αλλά έχει καταγράψει 149 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της χώρας του και ακόμη 20 με την εθνική Ονδούρας. Συγκριτικά με τον Πάλμα, ο Ροντρίγκεζ θεωρείται περισσότερο ώριμος ποδοσφαιρικά.

Τα στοιχεία του είναι τα εξής: Ικανός με την μπάλα στα πόδια, παίζει ένας εναντίον ενός, μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα αλλά και στα άκρα, ενώ θεωρείται περισσότερο δημιουργικός από τον συμπατριώτη του, Πάλμα λόγω της υψηλής τεχνικής του.

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ονδουριανό, ποντάροντας σε ένα πρότζεκτ με μέλλον. Επενδύει με τη συμφωνία με την Ολίμπια για τον μονοετή δανεισμό του παίκτες, ενώ στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται και η οψιόν αγοράς ύψους 1.000.000 ευρώ.

To Top