ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για την προσφυγή του Άρη

O Άρης κατέθεσε από χθες προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, διεκδικώντας την άνοδο στη Super League. Μία μέρα μετά η ομοσπονδία με επίσημη ενημέρωσή της γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η πάγια θέση του Άρη είναι ότι θα ζητήσει την θέση στην Σούπερ λίγκα, εφόσον υποβιβαστεί οριστικά ο Ηρακλής.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά του αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και διακριτικό τίτλο «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ», για την ακύρωση της από 23/6/2017 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου αναφορικά με την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της περιόδου 2016/2017.

Προσφυγή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά 1) του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», 2) της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, 3) της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και 4) της από 23/06/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΝΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».

To Top