Η επαγρύπνηση του κόσμου και η ανάγκη μαζικής συμμετοχής! Οι χιλιάδες είναι προτιμότεροι από τους… διακόσιους

Ο κόσμος του Άρη περιμένει με αγωνία τη γενική συνέλευση της Τετάρτης… Στις 25 Ιουνίου αναμένεται να παρθούν ιστορικές αποφάσεις που θα κρίνουν το “αύριο” του Άρη, ο οποίος στα 100 του χρόνια βιώνει τις χειρότερες στιγμές του.

Είναι κατανοητό από όλους, ότι ο κόσμος (πρέπει να) βρίσκεται σε κατάσταση επαγρύπνησης προκειμένου να συμμετέχει με αποφασιστικό τρόπο στις αποφάσεις της “επόμενης μέρας”, κρίνοντας με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα.

Επαγρύπνηση που τονίζεται από οργανωμένους ή όχι φιλάθλους, ώστε την Τετάρτη, στο Αλεξάνδρειο, κάτω από τα 21 τρόπαια της πάλαι ποτέ “Αυτοκρατορίας” και τη φανέλα του Νίκου Γκάλη, παρθούν ιστορικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, η ανάγκη της μαζικής συμμετοχής είναι δεδομένη. Οι χιλιάδες είναι προτιμότεροι από τους… διακόσιους-τριακόσιους, σε μια διαδικασία ψηφοφορίας. Η Λέσχη “μετράει” περίπου 11.000 μέλη, οι οποίοι γράφτηκαν έστω και μια φορά στον φορέα. Το στοίχημα πρέπει να είναι η συμμετοχή όσο τον δυνατόν περισσότερο ανθρώπων και όχι ο περιορισμός της διαδικασίας σε 200-300 με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Χρόνος υπάρχει να βρεθεί μια καταστατική φόρμουλα για να επιτευχθεί αυτό. Ήδη στο PRESSARIS έχουν φτάσει προτάσεις, όπως π.χ. για μια οικονομική-συμβολική συμμετοχή που θα δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στις αποφάσεις.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο Άρης βρίσκεται μπροστά από ιστορικές αποφάσεις…

To Top