ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επανεκκίνηση του Άρη και η τετράδα αγώνων που προφέρεται γι αυτό…

Η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή του Άρη στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν του αφήνουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το θετικό για τους “κιτρινόμαυρους” είναι πως η επόμενη τετράδα αγώνων, μέχρι το ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ που είναι ένα ακόμα ντέρμπι, προσφέρεται για την βαθμολογική… αντεπίθεση της ομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά σε αυτούς τους αγώνες: Ξάνθη (20/10, εκτός), Παναιτωλικό (27/10, εντός), Πανιώνιο (2/11, εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (10/11, εντός).

Για να μην βρεθεί ο Άρης με την πλάτη στον τοίχο σε ότι έχει να κάνει με την είσοδό του στα play offs του πρωταθλήματος είναι υποχρέωσή του σε αυτά τα ματς να πάρει το maximum των βαθμών, προκειμένου να καλύψει έως ένα σημαντικό βαθμό το χαμένο έδαφος.

Νέες βαθμολογικές απώλειες θα τον φέρουν σε πολλή δύσκολη θέση, καθώς από μόνη της η είσοδος στα play offs δεν σημαίνει αυτομάτως και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς θα πρέπει η ομάδα να τερματίσει το λιγότερο στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Εχει επομένως τεράστια σημασία για την συγκεκριμένη διαδικασία και η βαθμολογία που θα “κουβαλήσει” από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η έλευση του νέου προπονητή, Μίκαελ Ένινγκ, ενδεχομένως να αλλάξει ορισμένα πράγματα στην ομάδα, κυρίως στην ψυχολογία της μετά τις δύο σερί ήττες.

 

 

To Top