ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η… επανεκκίνηση του Μουσείου μπάσκετ του Άρη είναι γεγονός! (photos)

Το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη ξανάνοιξε τις πύλες του για τον κόσμο μέσα στον Δεκέμβριο και σήμερα έγινε μια εκδήλωση για να τονιστεί η φάση της επανεκκίνησης για την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Μετά από τέσσερα χρόνια αποκτά και πάλι πνοή και στο πλαίσιο αυτό έγινε μια εκδήλωση σήμερα το απόγευμα παρουσία της μπασκετικής ομάδας και όχι μόνο.

“Η εκδήλωση είναι μια φάση επανεκκίνησης ουσιαστικά του Μουσείου για την οικογένεια του Άρη. Είναι υποχρέωσή μας για να δημιουργηθεί μια νέα γενιά μπασκετική” ,τόνισε ο Πέτρος Ράσογλου πρόεδρος του Μουσείου, ενώ το παρών έδωσαν οι Άγγελος Χαριστέας, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, Λευτέρης Αρβανίτης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Χρήστος Γρόλλιος, Βασίλης Λυπηρίδης.

Παράλληλα, η μπασκετική ομάδα ήταν σύσσωμη παρούσα, όπως και η ομάδα παίδων, ενώ δεν έλειψαν και εκπρόσωποι των βετεράνων του συλλόγου με επικεφαλής τον Στέργιο Γούσιο.

Παράλληλα υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ξεχωριστή στιγμή, υπήρχανε… δώρα για τους Γιάννη Καστρίτη και Χρήστο Ταπούτο. Ο πρόεδρος του μουσείου, Πέτρος Ράσογλου, παρέδωσε στους δύο άνδρες από ένα βιβλίο-λεύκωμα σχετικά με το μουσείο και την ιστορία του Άρη.

Δείτε εδώ εικόνες:

To Top