ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επανεκτίμηση της Παρασκευής θα κρίνει οριστικά τα πλάνα του Παντελίδη…

Ο Μανώλης Σιώπης (διάταση στο δικέφαλο) συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Έλληνας χαφ αποτελεί την μεγάλη ανησυχία του Σάββα Παντελίδη, καθώς αν δεν προλάβει να αγωνιστεί την Δευτέρα κόντρα στην Λαμία, ο Άρης θα έχει μεγάλο θέμα στη μεσαία γραμμή, έχοντας μόνο διαθέσιμο χαφ τον Χαβιέ Ματίγια. Καθώς και ο Μιτζέν Μπάσα θα απουσιάσει, από τη στιγμή που δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Εφόσον την Παρασκευή το ιατρικό τιμ του Άρη δώσει το “ΟΚ” στον Σάββα Παντελίδη, τότε λύνονται τα χέρια του 53χρονου προπονητή που έστω και με μία προπόνηση μόνο θα δώσει φανέλα βασικού στον Μανώλη Σιώπη.

Στο αντίθετο σενάριο θα κληθεί να επιλέξει την εναλλακτική που έχει στο μυαλό του τις τελευταίες μέρες. Αν δηλαδή θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστή της ομάδας του, μετατοπίζοντάς τον από άλλη θέση σε αυτή δίπλα στον Χαβιέ Ματίγια ή θα εμπιστευτεί κάποιων από τους μέσους που… δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν.

To Top