Η… επανεμφάνιση του Δέλλιου και καυστικό σχόλιο με νόημα για τα χρέη! (photo)

Ένας από τους νεαρότερους της παλιάς φρουράς του Άρη, ο Αλέκος Δέλλιος έκανε την… επανεμφάνισή του στα κιτρινόμαυρα δρώμενα. Πρόκειται για έναν από τους πιο σπουδαίους πορτιέρο που πέρασαν από τα δοκάρια του Άρη, φορώντας για επτά χρόνια τη φανέλα με το “θεό του πολέμου στο στήθος” μέχρι το 2005.

Η επανεμφάνιση του συνδυάστηκε τόσο με την παρουσία του στη συνάντηση της Δευτέρας με τον Γαλανό, όσο και σήμερα στη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης.

Ο Δέλλιος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που απώλεσαν μεγάλα ποσά με την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 44, είχε αποτραβηχθεί γενικά από το ποδόσφαιρο και έκανε την εμφάνισή του μετά από πολλά χρόνια.

Σε μια σύντομη συνομιλία που είχε το PRESSARIS μαζί του, θυμήθηκε τα παλιά και έκανε πολύ σημαντικό και ενδεικτικό σχόλιο της κατάστασης που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης. “Τότε χάθηκαν πολλά χρήματα για πολλούς παίκτες. Ελπίζαμε να ήταν τα τελευταία, να έπιανε τόπο εκείνη η… θυσία. Αλλά δυστυχώς, ο σύλλογος κύλησε και πάλι στα χρέη και στα προβλήματα. Είναι κρίμα”!

To Top