ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιβεβαίωση των “θέλω” για Σάσα και Φετφατζίδη

Ο Άρης πέρα από τα όσα θέλει να δημιουργήσει στο σχηματισμό του φετινού ρόστερ, προχωράει παράλληλα στα “θέλω” του την ανανέωση της συνεργασίας με τους Λούκας Σάσα και Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Άγγελος Χαριστέας επιβεβαίωσε και χθες δημόσια πια τα “θέλω” αυτά, τονίζοντας ότι: “Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους ατζέντες από Σάσα και Φετφατζίδη. Θέλουμε να κάνουμε επέκταση του συμβολαίου. Μιλάμε με τους εκπροσώπους τους. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι ο προσανατολισμός που θέλουμε να ακολουθήσουμε”.

Σάσα και Φέτφα είναι στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και στον Άρη θέλουν από νωρίς να συζητήσουν μαζί τους για ανανέωση και γιατί όχι να πέσουν γρήγορα οι υπογραφές, πριν τον Δεκέμβριο, όταν και θα αποκτήσουν δικαίωμα να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα για το μέλλον τους.

Όπως είχαμε επισημάνει σε πρόσφατα ρεπορτάζ, μέσα στην βδομάδα που έρχεται, θα υπάρξει συνάντηση με τον ατζέντη του Λούκας Σάσα (πιθανότατα αύριο ή την Πέμπτη), ο οποίος θα έρθει από το εξωτερικό στην Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό, μια ουσιαστική συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας για τουλάχιστον δυο χρόνια.

Την ίδια ώρα, υπάρχει “ανοιχτή γραμμή” με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Φετφατζίδη για το ίδιο θέμα. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει θετική προδιάθεση απ’ όλες τις πλευρές για να ανανεωθεί η συνεργασία κι απομένει να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για το αν θα προχωρήσει ή όχι η επέκταση των συμβολαίων.

To Top