ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιθυμία του Αυλωνίτη για την Εθνική ομάδα και το “εισιτήριο” που λέγεται… Άρης!

Σε συνέντευξή του προ ημερών, ο Τάσος Αυλωνίτης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του, μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του με την Στουρμ Γκρατς.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ακόμα ομάδων, από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τους εκπροσώπους του να εξετάζουν την συγκεκριμένη προοπτική, με την πρόταση του Άρη όμως να έχει διαφορετική… βαρύτητα, για ένα επιπλέον λόγο. Την Εθνική ομάδα…

O Έλληνας ιδιοκτήτης του γραφείου που εκπροσωπεί τον Τάσο Αυλωνίτη, Κώστας Κιλικίδης, μίλησε για την έντονη επιθυμία του Αυλωνίτη: “Ο Τάσος θέλει να είναι μέλος της Ελληνικής Εθνικής ομάδας και για να γίνει αυτό πιο εύκολο θα πρέπει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ο ομοσπονδιακός, Τζον Φαν Σιπ μας το έχει ήδη ξεκαθαρίσει. Θέλουμε να δούμε πόσο ρεαλιστικό είναι το ενδεχόμενο η Στουρμ να προκριθεί σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου.

Έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία με τον Günter Kreissl (νυν αθλητικός διευθυντής της Στουρμ). Ο Τάσος νιώθει άνετα στο Γκρατς. Με όλα αυτά που συνέβησαν με τον κορωνοϊό, άπαντες χάσαμε τις ισορροπίες μας. Ο Τάσος είναι 30 τώρα, έχει πέντε ποιοτικά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του, οπότε είναι ξεκάθαρο το τι θέλουμε για το μέλλον. Θα περιμένουμε λιγο καιρό, για να αποφασίσουμε οριστικά τι θα είναι καλύτερο για τον Αυλωνίτη, ώστε να επικεντρωθεί στον στόχο του που είναι η Εθνική ομάδα. Τα χρήματα είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά δεν θα είναι το σημαντικότερο στην απόφασή μας”.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sturmnetz.at, αναφέρεται πως ο Άρης έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Mάλιστα, υπάρχει και τοποθέτηση του, Günter Kreissl, αθλητικός διευθυντής, ο οποίος από… αύριο θα αφήσει την θέση του στον Andreas Schicker, πρώην αρχισκάουτερ του αυστριακού συλλόγου που θα αναλάβει κι επίσημα χρέη αθλητικού διευθυντή την 1η Μαΐου.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος για την περίπτωση Αυλωνίτη; Ότι και προ ημερών, ο αντικαταστάτης του: “Πριν την κρίση κάναμε μία πρόταση στον Τάσο, αλλά αναγκαστήκαμε να την αποσύρουμε λόγω της δραματικής κατάστασης. Θα ήταν αμέλειά μας να καταθέτουμε αυτή την περίοδο μεγάλες προτάσεις. Η κορυφαία προτεραιότητα είναι επί του παρόντος η επιβίωση του συλλόγου”.

 

To Top